Stone Legions Adventures Launched!

Discussion in 'News' started by Kane Hart, Dec 18, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kane Hart

    Kane Hart Administrator

    • Administrator
    • Administrator
    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    2,954
    Likes Received:
    709
    [​IMG]

    Client Downloads:
    Windows Client
    Linux / Mac Client

    Server Access:
    Get Whitelisted Now!

    Let's Play Series:
    Kane's Official Series!

    Welcome to Stone Legion Adventures Server. The Adventures Server is a more public and well maintained server that's goal is to provide a longer life Server with updates for months to come. We have 100's of mods and tons of features and stability is our key feature. We hope you enjoy our server and hope you will do your part and help spread the word!


    Adventures Special Links:

    Adventures Server Features:
    • Over 100 Mods
    • 8000x8000 Overworld
    • New Dimensions (Space)!
    • Free Server (Just Need To Be Whitelisted)
    • VIP Features! (Helps pay for the costs of the server)
    • Constant Updates! We like to keep updated and bring you the latest features!
    • And Much More!
    Server Specs:
    • Intel Xeon Haswell E3 1240 V3
    • 32GB DDR3 ECC 1600MHz
    • 6 x 240GB Intel 520 SATA3 SSD
    • LSI 9271-8i Raid Card /w Cachevault (BBU)
    • 1Gbps Uplink
    • 10TB Premium Traffic

    If you have any issues then please free free to make a thread in our Support Forums. We are willing and wanting to help you get into the game and play! So don't be afraid to ask for help!


    [​IMG]

    [​IMG]
     
    #1
    Last edited: Dec 23, 2014
    Chris likes this.
  2. Industrialbass

    Industrialbass Supporter

    • Supporter
    Joined:
    Oct 31, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    6
    Client wont load properly for mey either starts without graphics or outright crashes i just check my version of java all my settings my virtual memory and everything is perfect. it wont let me hit right click for select all in the instancer and takes like 10 minutes to manuallly select it all so i am giving up. The test version worked perfectly the other day..
     
    #2
  3. kunj11

    kunj11 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    why does the launcher take hours to load minecraft?
     
    #3
  4. ElectroBot

    ElectroBot Moderator

    • Administrator
    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    588
    Likes Received:
    129
    It takes me around 3-4 minutes to load on my Quad-core 3.3GHz computer BUT it does have over 170 mods on it.
     
    #4
  5. kunj11

    kunj11 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ah ok
     
    #5
  6. Chris

    Chris Administrator

    • Administrator
    • Administrator
    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    73
    Likes Received:
    85
    Woooot. I love the Christmas area at the spawn zone.
     
    #6
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page